standard-title Over ons

Over ons

Over COTACS

COTACS is gespecialiseerd in compliance werkzaamheden op het gebied van de vennootschapsbelasting. COTACS richt zich daarbij op de verplichtingen die de Nederlandse Wet op de Vennootschapsbelasting en de daaraan gerelateerde formele (wettelijke) verplichtingen met zich meebrengen. COTACS heeft de nodige ervaring met internationale structuren en kan u ook daarbij bijstaan.

Wilt u meer weten over de diensten van COTACS bekijk dan in het submenu naar de dienst van uw keuze of neem contact met ons op. Wij staan open voor een – vrijblijvend – gesprek over wat COTACS voor u kan betekenen.

Over Edwin Stritzko

photo

Edwin Stritzko

Directeur

Edwin Stritzko (1963) is na de middelbare school gaan werken bij de Belastingdienst. Hij heeft daar onder andere de Controleursopleiding gevolgd. In de avonduren heeft Edwin Fiscaal Recht gestudeerd bij de Universiteit van Amsterdam.

Na een aantal jaren als inspecteur bij de Belastingdienst gewerkt te hebben heeft Edwin in 2000 de overstap gemaakt naar KPMG Meijburg & Co te Amstelveen. Daar heeft Edwin zich naast het (internationale) advieswerk nader gespecialiseerd in compliance werkzaamheden. Edwin heeft veel ervaring met het opstellen van complexe aangiften vennootschapsbelasting van – grote – fiscale eenheden. Tevens heeft Edwin enige tijd bij KPMG in Londen gewerkt.In 2010 is Edwin gaan werken bij een grote internationale bank waar hij verantwoordelijk werd voor de aangifte vennootschapsbelasting van de fiscale eenheid van de bank. Daarnaast werd de TAX ACCOUNTING van de bank onderdeel van zijn werkzaamheden. Daarvoor heeft Edwin de opleiding TAX ACCOUNTING gevolgd bij Nyenrode Business Universiteit te Breukelen.

In 2014 heeft Edwin de opleiding TAX ASSURANCE gevolgd bij Nyenrode Business Universiteit te Breukelen.

In 2016 is de samenwerking met EFK Belastingadviseurs gestart. EFK Belastingadviseurs adviseert met name de publieke sector. Met de invoering van de belastingplicht voor Gemeenten is daar in 2016 een extra taak bijgekomen. Edwin verzorgt voor deze klanten de aangiften Vennootschapsbelasting.

Per december 2017 is Edwin – parttime – gaan werken voor een UK bank die Nederland als “Brexit – oplossing” aan het opzetten is. Edwin is verantwoordelijk voor de Nederlandse belastingpositie van deze bank.

Edwin is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).

Vacature Cotacs

Vacatures

COTACS komt graag in contact met enthousiaste belastingadviseurs die bij voorkeur ervaring hebben opgedaan met het opstellen van aangiften vennootschapsbelasting. COTACS staat open voor ideeën en voorstellen tot samenwerking met ondernemers die zijn gespecialiseerd in andere belastingdisciplines.

Reageer